1 Aralık 2015 Salı

Kocan Kadar Konuş İzle

Kocan Kadar Konuş İzle
Efsane türk filmleri arasına girebilecek olan fragmanından bile kalitesini belli eden bir film olan Kocan Kadar Konuş İzle filmini heyecanla beklemekteyiz en kaliteli site olan beyazfilm.net e davetlisiniz.
Efsun'un düşüncesine göre bu dünyada yaşayan bütün kızlar küçük yaşta yarini bulup evlenmelidir. Ve bu düşünceye sahip olan Efsun 30 yaşına gelmiştir ve hâla evlenememiştir.Efsun bu durumdan çok dertlidir. Bu sırada Efsun'un imdadına kadınlığın kitabını yazmış ailesi yetişir. Erkeklerin tüm zaaflarını öğrenen Efsun tam işe koyulacakken karşısına lise aşkı Sinan çıkar. Bakalım buradan sonra neler olacak gerisi filmde.

Efsun'un gerçek aşkı arayışı, evleneceği erkeği bulma telaşını anlatan Kocan Kadar Konuş filmi sinema dünyasında büyük talep görmüştür. İMDB'den 7.3 gibi ciddi bir puan alan film izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.
Şebnem Burcuoğlu'nun Aynı adlı kitabından esinlenerek çekilen filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım gibi kaliteli oyuncular yer alıyor. Kocan Kadar Konuş HD izleme fırsatını sizlere sunmaktan gurur duyarız.
Beyaz Film iyi seyirler diler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder