7 Nisan 2015 Salı

Evim Sensin

                        Evim Sensin


Leyla karakteri ; başından geçen ilişkiden ayrıldıktan sonra baba evine dönmeye karar verir.Babası ile arası pek iyi değildir. Kalbi çok kırık ve çocukluğundan bu yana babası ile hep sorunlar yaşamıştır.Ama buna rağmen babası Selim ile arasındaki sorunları halletmek istemektedir.
İskender karakteri ise küçüklüğünden beri kötü bir hayat geçiren , şanssızlıklar yaşamış , yetimhanede büyümüş ve hayatı boyunca hiç ev duygusunu tatmamış bir adamdır. Leyla ile İskender beklenmedik bir anda ve beklenmedik bir yerde karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar.Leyla sorunlarını çözmeye çalışırken artık İskender'in evi Leyla olmuştur. Fakat bu böyle sürmeyecektir. Bu ilişkiye engel olacak bir sürü olaylar olacaktır.
Film'in Başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Özcan Deniz'dir. Yine Fahriye Evcen ile Özcan Deniz filmi sizleri çok duygulandıracak bundan emin olabilirsiniz.
Evim Sensin Filmini izlemenizi tavsiye ederim. Böylesine duygunun yoğun olduğu film , böylesine aşk acısı sizleri gerçekten çok duygulandıracak. Beyaz Film farkı ile filmi en iyi kalitede izleyebilirsiniz. İyi seyirler...


Vizyon tarihinden önce çıkan evim sensin kataloğudur.
Evim Sensin filminde İşte Fahriye evcen'le Özcan Deniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder