19 Nisan 2015 Pazar

Suç Şehri

                           Suç Şehri

Küçük yaşlarda büyük sıkıntılar ve acılar yaşan Ali Neuman artık büyüyüp yetişkin bir insan olup geçmişte yaşadığı sıkıntıların başkalarının yaşamaması için Capetown'daki Güney Afrika Polis Şebekesi'nin şefi olmuştur.Birlikte bütün belaların üstesinden geldiği polis arkadaşı Brian Epkeen ile birlikte  bölgedeki suçluları yakalayıp onların canına okumaya yemin etmişlerdir. Uzun süredir olay yaşamadan geçirilen bölgede keyifler yerindedir. Taki civardaki iki genç kız cesedi bulunasıya kadar. Bu olaydan sonra Ali Neuman ve Brian'ıın umudu büyük ölçüde sarsılmıştır.Bu katillerin peşine düştükten sonra iki polisinde hayatları değişecek ve büyük şeytanlar ile yüzleşmek zorunda kalacaklardır.
Yönetmenliğini Jerome Salle'nin yaptığı ve Başrollerinde Oriando Bloom ve Forest Whitaker gibi ünlü isimlerin oynadığı film Cannes Film Festivali'nin kapanış filmi olmuştur.
Suç Şehri izlemek için aksiyon ve polisiye suç kategorileri tutkusuna sahip olmanız daha bi önem taşıyor. Suç Şehri filmi izlemeniz için sayılı filmlerden olduğuna emin olabilirsiniz. İyi Seyirler
 Beyazfilm.net


4000x6200 piksel boyutundadır.
Suç Şehri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder